Acarlar Fatih Sultan Mehmet İlkokulu

Vizyon: TÜRK MİLLİ EĞİTİMİN AMAÇLARI DOĞRULTUSUNDA,GEÇMİŞİNDEN ALDIĞI ÖZGÜVEN VE GÜÇ İLE BU GÜCÜNÜ ÇAĞIN GEREKLERİNE GÖRE YAŞAYAN,ÜLKEMİZİ ATATÜRK´ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞ UYGARLIK DÜZEYİNİN ÜZERİNE ÇIKARMAYI HEDEFLEYEN ETKİLİ,NİTELİKLİ,VERİMLİ VE ÖZGÜN OKUL TOPLUMUNU OLUŞTURMAKTIR.

Misyon: ÖĞRENCİLERİMİZİ;KENDİNE GÜVENEN,SORUMLULUK SAHİBİ,YORUMLAMA,ANALİZ VE ÇÖZÜMLEME GÜCÜNE SAHİP,ÇEVRE BİLİNCİ OLUŞMUŞ,ÇAĞIN GEREKTİRDİĞİ BİLGİ VE BECERİLERİ KAZANARAK ÇEVRESİ VE KENDİSİ İLE BARIŞIK,SOSYAL ÇEVREYE UYUMLU BİREYLER OLARAK ORTA ÖĞRETİM KURUMLARINA VE HAYATA HAZIRLAYIP ONLARIN BAŞARILI OLMALARINI SAĞLAMAKTIR.

Başarılar: OKULUMUZ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİNDE TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ YILIN KURUMU EKİBİ PROJE YARIŞMASINDA İNCİRLİOVA İLÇEMİZDE İKİNCİ OLDU.PROJE EKİBİMİZİ VE TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİ KUTLUYORUZ

Saatler: 13,30.........18.20
Isınma: KALORİFERLİ
Servis Bilgisi: ÖĞRENCİ SERVİSİ YOK
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuz 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında yeniden yapılma kararından dolayı Acarlar 60. Yıl Ortaokulu Binasında hizmete devam etmektedir.Okul binamızın ihale aşaması bitmiş yapım aşaması başlamıştır. 2024-2025 Eğitim öğretim yılının başında yeni okul binasında eğitim öğretim faaliyetlerine devam etmesi planlanmaktadır.

WEB - https://acarlarfsm.meb.k12.tr

Adres - ACARLAR MAH. ADNAN MENDERES BUL. ACARLAR 60.YIL ORTAOKUL BLOK NO 90 İNCİRLİOVA / AYDIN

Yerleşim Yeri - ACARLAR MAHALLESİ İNCİRLİOVA AYDIN

Ulaşım ACARLAR TAŞIMA KOOPERATİFİ -BELEDİYE OTOBÜSÜ-BİREYSEL